Arkiv for October, 2007

Banekjøring lørdag 3. nov

Det blir banekjøring på Vinjarmoen på Dokka lørdag 3. november, fra kl. 11.00 – 14.00.

Siden sommeren og de lyse kveldene er på hell, er vi nødt til å flytte banekjøringen fra torsdagskvelder, sånn at man får litt dagslys når man kjører.
 
Samme regler som før gjelder: husk hjelm og bilen må være i grei stand (ikke jordebil). Ta kontakt med Øyvind Øversveen på Tlf: 970 29 583 dersom du lurer på noe.

Til medlemmer som ikke har mottatt medlemskort/giro

Dokka Gatebilklubb har den siste tida fått flere nye medlemmer, det setter vi stor pris på og er glade for. Men da vi skulle flytte over medlemslistene våre til en mer ryddig oversikt i høst, ble enkelte medlemmer borte. Dersom du er av dem som har meldt deg inn i klubben, men verken mottatt giro, medlemskort eller t-skjorte, ber vi om at du sender mail til post@dokkagatebil.com. Vi beklager det inntrufne, og håper på deres forståelse.

Banekjøring høst 2007

Dokka Gatebilklubb har arrangert banekjøring på Vinjarmoen Motorbane (se kart i menyen) ca. annenhver torsdag i høst. Vi kommer til å fortsette med dette så lenge det lar seg gjøre. Dersom du har noen spørsmål eller ønsker å bekrefte at kjøringen er bom fastsatt, ta kontakt med Øyvind Øversveen på 970 29 583

Følgende datoer er det planlagt banekjøring:
Lørdag 3. november fra ca. 11.00-14.00

Med forbehold om endringer.
Bilen må være i god stand (ikke jordebil!). Husk hjelm. Velkommen!  

-
-

Dokka Gatebilklubb beklager samtidig at vi måtte avlyse banekjøringen den 20. sept. Det ble avlyst i respekt for en av våre medlemmer som omkom i kollisjon med elg – begravelsen var den 20. sept.
Vi beklager sterkt til de som møtte opp på Vinjarmoen at dette ikke ble informert om på forhånd. Som kompensasjon noterte vi ned hvem som kom forgjeves – disse skulle få kjøre gratis på neste kjøring. Det blir nemlig nye muligheter torsdag 27. sept.

Gatebil på Dokka!

På høsttreffet vårt i høst, besøkte Gatebil.no Dokka. De har skrevet artikkel og lagt ut film fra septembertreffet. Sjekk ut:http://www.gatebil.no/index.php?id=1520&pageid=116

Forbedringer på Vinjarmoen Motorbane

Noen av de ivrige gutta i styret og et par andre ildsjeler som har peiling på gravemaskiner og andre dingsebomser har lagt igjen mange timer på Vinjarmoen for å forbedre bana i sommer. For å se bilder, sjekk ut http://dokkagatebil.diskusjonsforum.no/dokkagatebil-post-145.html#145

Takk til ildsjelene!

Klubbkjøring lørdag 6. oktober!

Lørdag 6. oktober arrangerte vi klubbkjøring sammen med NMK Fluberg.
Fra kl. 10. på morningen og utover var det åpent for Dokka Gatebilklubbs medlemmer på Vinjarmoen. Det var bilcross RCN og gatebilkjøring. Samme regler som ellers gjaldt. !

Velkommen!

Velkommen til Dokka Gatebilklubb!