Arkiv for August, 2009

AfterRace-party på Milano 5. september

Årets høsttreff varer fra kl. 10-17, og utover kvelden og natta blir det AfterRace-party på Milano (fra kl. 23, 20 års aldersgrense). Dokka Gatebilklubb har en avtale med det kuleste utestedet på Dokka og vi har skaffet en proff DJ til AfterRace-partyet.

Avtalen med Milano innebærer at alle som har vært på treffet på Vinjarmoen og har på seg et armbånd (som sitter fast på armen), kommer inn på Milano for halv pris! For de som ikke har vært på treffet, koster det 100 kr i inngang på Milano, mens alle med lekkert Dokka Gatebil-armbånd betaler bare 50 kr i døra.

Spre det glade budskap og ta med festsmilet og ølflaska når dere tar turen til Dokka 5. september!

Høsttreff 5. september 09

Lørdag 5. september fra kl. 10 – 17 drar Dokka Gatebil i gang nok et gatebiltreff på Vinjarmoen motorbane på Dokka. Det blir raske biler, mye lyd, søte damer, mye blårøyk og ekstremt gode pølser – sett av 5. september fra 10 til 17 og kom til Dokka for å kjøre eller se på!

På kvelden og natta blir det AfterRace-party på Milano med proff DJ, med halv pris i inngang for alle med armbånd fra Vinjarmoen. Se mer her.

Priser (DGK er en non-profit organisasjon, og alle inntekter gagner lokalsamfunnet)
100 kr for inngang – inkluderer halv inngangspris på Milano på kvelden
100 kr for utstilling – kan vinne premier i ulike kategorier
300 kr for kjøring – inkl. utstilling og kjøring hele dagen
Gratis parkering

Dokka Gatebilklubb drives som et samarbeid mellom ungdommer på Dokka, Politiet i Nordre land, samt Nordre land kommune. Alle inntekter fra treff og andre aktiviteter gis tilbake til samfunnet i en eller annen form. Hittil har vi asfaltert bane Vinjarmoen motorbane og vi ønsker å gi hjertestartere til flere aktører i kommunen. Kanskje du vil hjelpe til?-

-
Vet du ikke hvor Dokka er? Klikk her.
Er du på facebook? Klikk her.
-

Banekjøring torsdag 20.8

Velkommen til banekjøring på Vinjarmoen torsdag 20.8. Prøveskilt er lov og det er hjelmpåbud. Begynner kl 18.00 og varer til kl. 21.

Spre dette gjerne til deres kontakter – OA kommer nelig for å lage reportasje.