Klubbens aktiviteter

Klubben jobber kontinuerlig med
- Organisering og gjennomføring av torsdagskjøringer på Vinjarmoen.
- Forbedring av motorbana på Vinjarmoen.
- Nettsider.
- Planlegging av fremtidige treff.
- Evaluering av tidligere treff.
- Ordne inntekter så vi kan betale ned lånet vi har for asfaltering på Vinjarmoen Motorbane. Alle klubbens inntekter går uavkortet tilbake til samfunnsnyttige formål.
- Overflytting av medlemmer m/informasjon til nye servere. Medlemsinformasjon, giroer, t-skjorter og medlemskort.

I tillegg har alle i styret fulltidsjobber og/eller studier. Vi jobber frivillig (uten å få betalt) med klubben. Håper på forståelse for at ting kan ta litt tid. :)

Diverse aktiviteter (du finner mer på forumet, se menyen).
- Høsten 2007 arrangerte vi banekjøring ca. annenhver torsdag, samt en klubbkjøring sammen med NMK Fluberg en lørdag.
- Høsttreff 15. september 2007: http://dokkagatebil.diskusjonsforum.no/dokkagatebil-about51.html 
- Sommertreff 16. juni 2007: http://dokkagatebil.diskusjonsforum.no/dokkagatebil-about49.html
- StreetMeet m/banekjøring 5. mai 2007: 5. mai var det StreetMeet med banekjøring på Vinjarmoen på Dokka. Gratis inngang, strålende solskinn, råe biler, blårøyk, blide mennesker og masse moro. Takk til alle som var med og gjorde dagen til det den ble!
- Lørdag 30. september 2006:  Årets siste treff ble gjennomført. Nesten 50 biler på bana, drifting og banekjøring, supermotard, utstilling av biler. Sjekk også utgave # 19 2006 av MAX POWER!
- 17. juni 2006 arrangerte Dokka Gatebilklubb sommertreff på Vinjarmoen motorbane. Værgudene var på vår side, og det var ikke få solbrente folk som dro fra Moen denne dagen. Bana ble flittig brukt, av både SuperMotard og råe gatebiler. Det var mye bra kjøring, frisk satsing av alle. Desverre var det få utstilte biler, men det økte sjansen til å vinne Folkets Favoritt betraktelig.
Premier:
Folkets Favoritt ble Henning Engen, med sin BMW Cabriolet.
Fiaskoprisen gikk til Kato Tøristuen.  
Breisladdvinner ble Ole Tom Svendsen, fra Japan Auto. 2. plass gikk til Daniel Brandemo, og 3. plass gikk til Thomas Nikolaisen.
- Giroer og infobrev er på vei til alle medlemmer. Har du ikke fått, ta kontakt: post@dokkagatebil.com.
- Street Meet m/banekjøring 13. mai 2006. Det var gratis inngang, og vi tipper på at ca 500 personer(+/-) var innom på Vinjarmoen denne dagen. Takk til alle som dristet seg utpå banen og lagde skikkelig show!
- Juleavslutning 18.12 2006: Her var det desverre dårlig oppmøte. Men de som møtte opp, fikk gløgg og pepperkaker, samt en oppdatering på hvordan det går med oss.
- Medlemsfester: 12.11.05 og 22.4.06. Inngang kostet 50kr, og med ca 40-50 festdeltakere, ble det festlige fester…
- I perioden september 05 – mars 06 arrangerte vi banekjøring gjennomsnittelig 2 ganger per mnd. 18. februar var det banekjøring kun for jenter.
- Vi arrangerte vårt første biltreff den 10. september 2005 på Vinjarmoen. Dørene åpnet klokka 9, og kjøringen startet i 11 tida. Blant annet Fredrik Sørli, Japan Auto, Øyvind Øversveen, Pedern, Gatebil, Klypen, Kenneth Moen og mange flere gromme biler var der og vi er kjempefornøyde med arrangementet. Det var banekjøring for alle som ville, utstilling med kåring av fineste bil, samt kåring av råeste breisladd og fiaskopris.
Bana er ca 700meter lang, med en 12meter bred breisladdsving. Hele bana er asfaltert.
- For å betale ned lånet vi har tatt opp for å asfaltere på Vinjarmoen Motorbane, har vi bl.a. organisert skruepakking på Dokka Fastners.


Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar